Prislista

Konsultation

Fillers

Botox

Tandblekning

Vi har valt att använda metoden med plasmaljus då den är mycket effektivt och klart skonsammare mot dina tänder. Ilningar och isningar i tänderna är ovanligt vid blekning genom plasmaljus behandling. Obs! En behandling brukar räcka med denna nya teknik och bestå i upp till cirka 2 år.

Ansiktsbehandling

Borttagning ytliga blodkärl & pigmentfläckar

Electroporering Microneedling-Filorga

HIFU 3D ULTHERAPY - HUDUPPSTRAMNING/FETTREDUCERING

HIFU - Erbjuder en naturlig hudåtstramning/fettreducering med hjälp av ultraljudsenergi. HIFU kan behandlas på alla hudtyper oavsett hud typ eller hud ton. Energin från HIFU är helt oberoende från Melanin och Hemoglobin, vilket gör behandlingen passande för alla hudtyper. Exakt och säker kontroll av energi. HIFU är fokuserad ultraljud och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad. Arbetar på 3 olika djuphet: 1,5mm, 3mm, 4,5mm. Resultatet är olika synligt beroende på sina egna förutsättningar.

Hårborttagning med Diode laser

Tatueringsborttagning med laser

Hollywoodbehandling /Carbon laser peeling med YAG-laser

Behandlingen ger en djup rengöring och exfoliering av huden. Huden blir mjuk och slät, det gör att du ser piggare, hälsosammare och fräsch ut.

Fotvård

Behandlingen börjar alltid med ett skönt fotbad som mjukar upp huden och som därefte följs av en inspektion av fötterna, nagelvård , eventuellt slipar ner naglarna om de är tjocka eller angripna av svamp. Borttagning av eventuella förhårdnader och liktorn, rådgivning för egenvård, skön peeling och avslutas med avslappnande massage för bättre cirkulation i fötterna.

Trådlyft

En teknik där man använder sig av trådar som är biologiskt nedbrytbara som förs in under huden. Behandling stramar till eller lyfter huden utan kirurgi och är en behandling som är enkel och går snabbt.