Med lång erfarenhet av estetiska behandlingar som permanent hårborttagning med Diodelaser, hudföryngring, trådlyft, borttagning av ytliga blodkärl och pigmentfläckar, tandblekning, tatueringsborttagning samt ett professionellt arbetssätt är VN Estetik i Helsingborg den rätta kliniken för att ge våra kunder den bästa behandlingen som motsvara dennes förväntningar. Klinikerna använder de senaste metoderna och vårt motto är kunskap och kvalité. På VN Estetik arbetar legitimerad personal som är specialister inom sina ramar av behandlingar Kunden står i fokus hos oss och förtroende att känna sig trygg när man besöker oss betyder allt.

Varmt Välkommen!

Vi på VN Estetik vänder oss till privatpersoner och vi utför såväl omfattande skönhetsbehandlingar som permanent hårborttagning med diodelaser, hudföryngring, hollywood peeling/carbon laser peeling, borttagning av tatueringar och tandblekning i Helsingborg. Vi använder oss av ett noggrant utformat och kvalificerat behandlingsprogram som är anpassad för klientens särskilda behov, både vid första besöket och vid efterföljande regelbundna återbesök .

Du kommer att uppleva en välkomnande miljö, där du möts av vår professionella, engagerade och vänliga personal. Våra erfarna personal kommer att utföra individuellt anpassade behandlingar med ett naturligt slutresultat